Uncategorized

Hoe kan een medium je helpen in moeilijke tijden?

Er zijn altijd momenten in het leven waarin we merken dat we het alleen niet meer aankunnen, we hebben hulp nodig. Deze hulp kan je krijgen van mediums. Maar wat is een medium precies en hoe kunnen zij jou helpen? Deze onderwerpen worden besproken in dit artikel.

Wat is een medium

Een medium is simpel gezegd iemand die kan communiceren met een overleden persoon. Het is dus een kanaal tussen het rijk van de geesten en onze wereld. Een medium probeert antwoorden te vinden door te communiceren met dit geestenrijk door bijvoorbeeld contact op te nemen met engelen. Een medium is dus iemand die een kracht bezit om informatie door te geven, wat dus ook wel gezien kan worden als een tussenpersoon; hij of zij vertaald het alleen voor mensen die dit contact niet kunnen leggen.

Naast een medium wordt er ook wel eens gesproken over een paragnost. In principe zijn dit twee begrippen die hetzelfde betekenen en dus door elkaar gebruikt worden. Toch is er, als we er dieper op ingaan wel een klein verschil. Een paragnost is een overkoepelend begrip dat staat voor een helderziende, een medium en een waarzegger. Een paragnost kan dus meerdere gavens bezitten.

Hoe helpt een medium jou?

In moeilijke tijden van overlijden worden de mensen vaak achtergelaten met vragen. Deze vragen zijn eigenlijk niet te beantwoorden zonder het te vragen aan de persoon die is overleden. Een medium kan dus helpen om deze vragen te beantwoorden. Zo kan een medium je helpen met het accepteren en het verwerken van de dood. Wil jij graag contact opnemen met een medium? Neem dan een kijkje op www.astroangels.nl.